» Foto +18/ Tre pozicione seksuale që do ju ndihmojnë të humbisni kilogramët e tepërt!

Foto +18/ Tre pozicione seksuale që do ju ndihmojnë të humbisni kilogramët e tepërt!

Vera erdhi dhe akoma nuk keni humbur kilogramët e tepërt? Harrojeni palestrën sepse nuk ka më kohë për të, por shihni sesi këto pozicione gjatë seksit do t’ju ndihmojnë të humbisni kaloritë, madje brenda dhomës së gjumit. “The Sun” shkruan se nëse kryeni marrëdhënie seksuale për 25 minuta, atëherë do të humbisni rreth 100 kalori.

Pozicioni misionarit, njihet ndryshe si pozicioni për përtacët, mirëpo kjo gjë do të ndryshojë tani. Tani e tutje, shtoni pak lëvizje gjatë marrëdhënieve seksuale, pra nënkuptojmë disa akrobaci. Jo vetëm që është një ushtrim perfekt, por edhe do të kënaqeni.

Besojeni ose jo, vajzat “kaubojse” humbasin rreth 122 kalori deri në 172 kalori në total, gjatë këtij pozicioni. Ndaj përdorni muskujt e këmbës për të lëvizur dhe uleni trupin sa më shumë që keni mundësi.

Vajzat qëndrojnë si princesha gjatë pozicionit tradicional “Doggy Style”. Por ka ardhur koha që partneri juaj të bëjë pak pushim, e ju ta merni situatën në dorë. Ndërsa partneri juaj qëndron pa lëvizur, jeni që do të luani këmbët e të pasmet e kështu do të humbisni deri në 118 kalori. Ndaj një rrugë e dy punë! Edhe qejf, edhe ushtrime!


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera