» Pamje të rënda, puntorët varrosin të gjallë qenin. Shikoni si është mbuluar nga zifti (FOTO)

Pamje të rënda, puntorët varrosin të gjallë qenin. Shikoni si është mbuluar nga zifti (FOTO)

Disa punëtorë të paaftë në Indi kanë varrosur të gjallë një qen poshtë asfaltit që ata po shtonin në rrugë.

Kafsha ngordhi pasi zifti i zjarrtë u derdh mbi të gjatë punës për shtrimin e një sipërfaqe rruge pranë Taj Mahal në Agra.

Aktivistët thonë se qeni ishte në gjumë dhe në vend që të largohej, ishte varrosur i gjallë para se mbi të kalonte një rul


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera