» Dalin mesazhet e Kejvinës me motrën: Ka pesë fëmijë ky, qenka legen

Dalin mesazhet e Kejvinës me motrën: Ka pesë fëmijë ky, qenka legen

Kejvina Kthella është një nga vajzat më të komentuara për momentin në rrjetet sociale.

Ajo është shumë aktive dhe të gjitha postimet e saj janë një tundim për fansat. Por këtë herë ajo është futur në ‘telashe’. Motra e saj i ka dërgaur të zgjidhë një ‘gjëegjëzë’.

‘Nëse e zgjidhni këtë jeni gjeni. Zoti Smith kishte 4 vajza, secila prej tyre kishte një vëlla. Sa fëmijë ka zoti Smith. Nëse dështoni, duhet ta postni si status. Unë humba’ ka shkrar motra e Kejvinës në statusin e saj. Më pas vajzat kanë ndarë në profilet te tyre bisedën për të zgjidhur ‘problemin’.

Me sa duket asnjëra nuk ja ka dalë. 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera