» Sot fillon Botërori, letra që gruaja i lë burrit po thuen rrjetin…

Sot fillon Botërori, letra që gruaja i lë burrit po thuen rrjetin…

Një letër mjaft virale në rrjetet sociale tregon për emocionet që përjetojnë, kryesisht meshkujt gjatë Kupës së Botës. Ajo ia ka lënë shtëpinë burrit të saj gati për të shijuar gjithë eventin. Keith Bell e postoi letrën në rrjetin social “Twitter”.

Ja një ekstrakt i letrës:

Ndërkohë që bashkëshorti do të jetë duke parë 3 ndeshje në ditë dhe pikat kryesore 24/7, bashkëshortja e tij ka vendosur të shkoj nga motra gjatë Kupës së Botës. Ajo thotë në letër se i ka lënë shënime për ta ndihmuar. Burri kishte gati të  shkaruar një video nga “Youtube” se si të përdor lavatriçen. Gjithashtu ajo i ka lënë edhe numrat e picave që atij do i duhen. Gruaja e porosit gjithashtu të hap edhe perdet, sepse vjedhësit do të mendojnë se nuk ka njeri. Ajo e porosit gjithashtu bashkëshortin e saj që ta lajmëroi nëse lojtarët e “shenjtë” Tadiç, Çedriç, Joshida apo Bednarek do tu ndodhi diçka. Në fund është dhe një kujtesë, që ajo ka marrë macen me vete sepse me siguri ai do të harronte ti hidhte për të ngrënë.

Keith Bell@keithbell403

When I got home tonight found this note from my wife… oh well… every cloud ?
⚽️+?+?+? ?

 

 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera