» Video dramatike, karkaleci këput këmbën e vet për të “shpëtuar” nga supa e nxehtë

Video dramatike, karkaleci këput këmbën e vet për të “shpëtuar” nga supa e nxehtë

Një skenë që bëri në ngrijë jo vetëm klientin që urdhëroi supën, por edhe miliona përdorues socialë. Në videon e postuar në Ëeibo, shohim dëshpërimin e një karkaleci deti që ikën nga një pjatë me supë të nxehtë dhe pastaj, këput këmbën e vet për të shpëtuar.

Juike, vajza që realizoi videon, iu përgjigj komenteve të njerëzve duke deklaruar se në fund ajo e la karkalecin të gjallë dhe vendosi ta merrte në shtëpi për ta bërë atë të jetonte në akuariumin e saj.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera