» Erion Veliaj i gatshëm të tërhiqet nga projekti paraprak: “Do bëjmë çdo gjë në marrëveshje me ju!”

Erion Veliaj i gatshëm të tërhiqet nga projekti paraprak: “Do bëjmë çdo gjë në marrëveshje me ju!”

Duket se kryetari i Bashkisë, Erion Veliaj, ka marrë “lejen” e duhur nga kryeministri, për të bërë hapa pas në negociatat me artistët e Teatrit Kombëtar dhe bashkësinë e aktorëve të interesuar.

“Do bëjmë çdo gjë në marrëveshje me ju!” tha ndër të tjera Veliaj.

Ndoshta është një tërheqje taktike, por me sa duket kryeministri i ka lënë dorë të lirë Veliajt, që të studiojë situatën psikologjike të artistëve, pasi duket se ai është i trembur nga përplasja e e drejtëpërdrejtë me artistët e bashkuar…/360grade.al


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera