» Kombëtarja e Argjentinës është zgjuar e alarmuar mëngjesin e sotëm, në hotel kanë mësyrë…

Kombëtarja e Argjentinës është zgjuar e alarmuar mëngjesin e sotëm, në hotel kanë mësyrë…

Të gjitha kombëtaret kanë zbarkuar në Rusi dhe vizitat e para në qendrat e tyre stërvitore nuk i kanë pasur nga tifozët, por nga mjekët e zyrës së antidopingut.

Argjentina është zgjuar shumë herët mëngjesin e djeshëm, teksa përfaqësuesit e këtij institucioni kanë thirrur në apel dy nga yjet e kombëtares së Sampaolit: Lionel Mesin dhe Paulo Dibalën, të cilët u janë nënshtruar testeve. Më pas ka qenë radha edhe e Otamendit, Armanit, Akunjas dhe Salvios.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera