» Përçahet lëvizja e aktorëve, Laert Vasili: “Tirana një histori suksesi…”

Përçahet lëvizja e aktorëve, Laert Vasili: “Tirana një histori suksesi…”

Regjisori dhe aktori i talentuar Laert Vasili në diskutimin e vet u shpreh në thelb kundër rrymës së Lëvizjes për mbrojtjen e Teatrit, duke e mbiquajtur godinën e Teatrit Kombëtar një “kapanon” tuberkulozi që i dërgon aktorët në varrezat e Sharrës…

“Teatri i ri i Athinës ka kushtuar 600 milion dollarë…” tha ai, duke shkaktuar polemika dhe duke shpërthyer në konflikt me kryetarin e sindikatës së artistëve, aktorin Arben Derhemit./360grade.al/


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera