» Ja çfarë i ndodh trupit kur rrini tërë ditën ulur…

Ja çfarë i ndodh trupit kur rrini tërë ditën ulur…

Një ditë në tavolinën tuaj të punës zvogëlon qarkullimin e gjakut, duke bërë që në enët e gjakut të grumbullohen rezerva të padëshirueshme.

Zvogëlimi i kohës që e shpenzoni ulur, është shumë me rëndësi për shëndetin tuaj, dhe nganjëherë edhe i mjaftueshëm që ta mbroni atë mjaft shumë.

Ulja e kufizon sasinë e gjakut e cila qarkullon për në tru, duke shkaktuar plogështi dhe përqendrim të dobët. Uji mund të ju ndihmojë në këtë pijë, pasi mund të shtojë energjinë apo përqendrimin.

Siguroni që t’i keni së paku 10 minuta për pushim nga tavolina e punës. Në fakt, vetëm 90 sekonda në këmbë mund të aktivizojnë sistemin tuaj. Një gjë që duhet ta bëni, është të siguroheni që ekrani i kompjuterit është në nivelin e syve tuaj.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera