» Mimoza Demiri: “Jetojmë kohën e cubave shqiptarë”

Mimoza Demiri: “Jetojmë kohën e cubave shqiptarë”

Mendova se Kosovës i ishin tretur në ujë vetëm burrat, por bashkë me ta edhe gratë mesa po shohim…Si nuk doli një grua kosovare të reagoj për Cubin Rramushhhhhh-ushhhhhh he burecccc…..që mori prej “zhelesh” një grua në moshën e nënës se tij dhe e flaku si një leckë në mes të publikut duke bërë “trimin e maleve”…. edhe me tradita të anadollit tënd more Ushhhhh – Rramush nuk do e bënin, nga vjen ti more horr malesh…A ka perëndi ti sajdisi këta horra shqiptarësh anadolli të ardhur nga ferri, ku sot po bëjnë ligjin…Dhe mos te thotë njeri që shqiptarët do bëhen….Jo, nuk ka asnjë shans me këtë indiferentizëm dhe kaq të përulur…Si nuk doli një burrë ta kapte për zverku këtë horr kosove…!!


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera