» Makinës i është bllokuar kambio: shikoni çfarë shpik për të dalë nga autostrada (360video)

Makinës i është bllokuar kambio: shikoni çfarë shpik për të dalë nga autostrada (360video)

Videoja e filmuar nga një telekamera në Ohajo, në Shtetet e Bashkuara – Filmi nga Departamenti i Transportit në Ohajo

SHBA, makina ka një problem në kambio, për ta zgjidhur dhe për të mos humbur kohë si i jep zgjidhje shoferi: ai shkon në anën e kundërt në autostradës.

Shpresojmë që të mos merret shëmbull nga shoferët shqiptar, që edhe kështu improvizojnë më shumë nga çduhet…


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera