» Veprimi i këtyre dy luanëve meshkuj po shokon botën, u kapën duke kryer marrëdhënie (360video)

Veprimi i këtyre dy luanëve meshkuj po shokon botën, u kapën duke kryer marrëdhënie (360video)

Nëse mendoni se marrëdhëniet homoseksuale shënohen vetëm tek njerëzit fotografi Russ Bridges ju tregon se e keni gabim. Ai ka fotografuar dy luanë teksa kryenin marrëdhënie seksuale me njeri- tjetrin.

Imazhet tregojnë se një prej luanëve kalon te një luan tjetër, e ngre atë dhe e vendos atë poshtë, me sa duket përpiqet të “çiftëzohen“.

Fotografitë janë bërë në kopshtin zoologjik Wildlife të parkut Yorkshire në Doncaster, i cili ndodhet në Arizona të Shteteve të Bashkuara.

Ishin dy meshkuj dhe një femër, por luani nuk shkoi tek femra por tek mashkulli. Ai eci dhe më pas iu “ngul mikut të ti”j nga pas. Njerëzit që ishin të pranishëm aty i shikonin dhe qeshnin”,- është shprehur fotografi.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera