Valbona "derdhet" në Tiranë mu në mezin ë natës - 360 Grade

Valbona “derdhet” në Tiranë mu në mezin ë natës

Një “V” gjigande është ngritur mbrëmjen edjeshme në sheshin “Skëndërbej” për mbrojtjen e Parkut Kombëtar të Valbonës, kundër ndërtimit të HEC-eve.

Protesta simbolike është në vazhdën e një serie protestash të zhvilluar nga banorë të zonës dhe shoqëria civile.

Në mars të këtij viti, Gjykata Administrative vendosi për vazhdimin e ndërtimit të HEC-eve në Valbonë, duke rrëzuar padinë e banorëve të Tropojës për ndërprerjen e punimeve.

27 banorë të Dragobisë dhe shoqata TOKA kishin dorëzuar në Gjykatën Administrative një padi për anulimin e vendimit të KKT për lejen e ndërtimit të 2 HEC-eve në Valbonë./oranews


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera