» Video-Emisioni 360 grade/ Çani: Kam biseduar me një gazetar në lidhje me vëllain e ministrit Xhafaj

Video-Emisioni 360 grade/ Çani: Kam biseduar me një gazetar në lidhje me vëllain e ministrit Xhafaj

Gazetari Artur Çani i ftuar në emisionin 360 gradë në ora news, ka kmentruar në lidhje me dëshmitarin “X”. Ai ka treguar që ka biseduar me një gazetar i cili e kishte marë në pyetje zotin Veliaj, i cili në fakt cilësohet si dëshmitari “X”, në lidhje me skandalin e vëllait të ministrit Xhafaj.

Çani: Unë e shoh si ngjarje më banale se kaq. Gjatë periudhës që zoti Veliaj ishte në burg nuk iu garantua asgjë. Bisedat që ka nxjerrë ky person ka ndodhur disa muaj më parë. Unë kam biseduar me me një gazetar i cili kishte marë në pyetje zotin Veliaj, dhe me atë unë kam biseduar gjatë, në momentin që u kap sasia e drogës në Vlorë rreth 3 ton, dhe gazetari ka filluar ta besojë me zotin Veliaj. Numri që e kishte marë ishte numri i Xhafës.

 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera