» Klientja e irrituar me kasieren bën m**** në mes të lokalit dhe me të gjuan…(360video)

Klientja e irrituar me kasieren bën m**** në mes të lokalit dhe me të gjuan…(360video)

Një grua kanadeze ditën e sotme ka qenë aq e irrituar me kasieren e një bari sa ka arritur në ekstrem me veprimin e saj. Njëri prej kamarierëve nuk e lejoi atë të përdorte tualetin, kështu që ajo u hakmorr në mënyrën më të keqe. Pa e pasur fare problem ajo u ngjit mbas banakut duke ulur pantallonat dhe menjëherë bën mu*** në mes të lokalit. Më pas ajo e merr me dorë dhe me të godet një prej kamarierëve. Pronari i lokalit pasi pa filmimet e videos e paditi menjëherë dhe data e gjyqit është caktuar për javën tjetër. Ndërkohë mos e humbisni videon më poshtë.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera