» Shqipëria zjen, Rama habit nga Bullgaria (Foto)

Shqipëria zjen, Rama habit nga Bullgaria (Foto)

Shqipëria është duke zjer nga debati politik dhe “skandali i audiopërgjimeve”, teksa Kryeministri Edi Rama dhe dukejt se po ja kalon mjaft mirë. Kryeministri ka publikuar një foto nga Bullgaria, Sofia, ku duket se po përshpërit diçka në vesh me Presidentin Francez, Emanuel Macron

 


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera