» Foto/ Fustanet e gjata, trendi i verës 2018

Foto/ Fustanet e gjata, trendi i verës 2018

Fustanat e gjatë janë absolutisht ‘’in’’ këtë verë. Ja disa sugjerime.

Të gjata me prerje të drejta, me rrudha, apo me motive lulesh, ato mund të jenë pikërisht ashtu siç ju i dëshironi.

Fustanat e gjatë i mbulojnë mangësitë dhe theksojnë dhe e zgjasin siluetën tuaj.

Përveç që do të jeni në modë, ju do të ndjeheni të lira, të mbushura me freski në këto ditë të nxehta vere.

Kujdesuni për siluetën tuaj femërore me cilëndo nga këto propozime.


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera