» Foto/ Incidenti “hot” i Bellen Rodriguez, i ngrihet fustani në mes të rrugës dhe…

Foto/ Incidenti “hot” i Bellen Rodriguez, i ngrihet fustani në mes të rrugës dhe…

Teksa Belen ishte duke ecur, era i ngriti fundin duke i zbuluar të pasmet, duke krijuar një skenë të ngjashme me atë që bëri të famshme Marilyn Monroe.

Sigurisht, kjo skenë nuk mund të kalonte pa u vënë re nga të pranishmit në aeroport, por edhe paparacët.360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera