» Burimet: Lufta Xhafaj-Tahiri sapo ka filluar, do ketë të papritura, priten turbullira në PS…

Burimet: Lufta Xhafaj-Tahiri sapo ka filluar, do ketë të papritura, priten turbullira në PS…

Sipas një burimi shumë të besueshëm të gazetës elektronike 360grade.al: “Lufta Xhafa-Tahiri sapo ka filluar, do ketë të papritura…” “Situata ka dalë jashtë jashtë kontrollit edhe të vetë Ramës” vijon burimi i besueshëm, “megjithëse ndërmjetësit shkojnë dhe vijnë sa te njeri te tjetri dhe më pas te kryeministri. Gjëndja është e ethshme dhe ky është vetëm fillimi i hakmarrjes së Tahirit… së shpejti priten tubullira edhe për emra të tjerë në Ps… Km është i alarmuar…”,nënvizon burimi. /360grade.al/


360grade.al


Ato që ju dhanë Ramës me të tepërt, po i hiqen sot, një e nga një…

Të tjera