» Audiopërgjimi/ A e mbështeti ambasadori Lu, Fatmir Xhafën?

Audiopërgjimi/ A e mbështeti ambasadori Lu, Fatmir Xhafën?

Dihet që zoti Lu, kur mendon se është e arësyeshme nuk përton të flasë dhe të mbajë qëndrimet e tija të hapura. Jo në pak raste dhe pa humbur kohë.
Mirëpo pamvarsisht se e “kritikoi” Ramën të mos fliste në emrin e tij, sepse ai mund të fliste, vetë kur e gjykonte se duhej, në rastin e Fatmir Xhafajt, ambasadori e gjykoi të arësyeshme të mos ndërhynte, duke dhënë një ndihmë të vyer në situatën e vështirë të ministrit të brendshëm, me heshtjen e tij.
Situata është kuptuar, amerikanët kanë nevojë për Xhafën, si një baraspeshë për arrogancën e pakontrollueshme të kryeministrit. /360grade.al/


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera