» Fatmir Xhafaj fiton betejën dhe sfidon Ramën?

Fatmir Xhafaj fiton betejën dhe sfidon Ramën?

“Kryeminsitri nuk ma kërkuar asnjëherë dorëheqjen…” tha me qetësi Fatmir Xhafaj, që kishte përzgjedhur të mbante një qëndrim të qetë, për të fshehur me vështirësi emocionet e forta të ballafaqimit me median.

Brenda ditës kemi dy qëndrime dhe dy stile krejt të kundërta komunikimi.
Kryeministri ishte nervoz dhe krejt i pasigurt, në përpjekjen për tu dukur se e kishte situatën nën kontroll.
Madje ai guxoi të thoshte se i kishin thënë: “Mos e lësho Fatmirin si lëshove Saimirin…”, kur e vërteta është se ka shumë gjasa që sulmi kundrejt Fatmir Xhafës, është kurdisur nga brenda Shumicës.
Duket se deri tani, përmes vështirësive të shumta, Fatmir Xhafa, e ka fituar betëjën në luftën e brendshme në PS. /360grade.al/


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera