Heidi ‘shkrihet’ së qeshuri me komentin në ‘Big Love’

Teksa banorët kanë marrë mesazhe prej fansave dhe familjarëve të tyre nëpërmjet ‘Big Love’ të cilën produksioni e riktheu përsëri në këtë edicion, Heidi ka marrë një mesazh ‘të çuditshëm’ teksa është ‘shkrirë’ së qeshuri.

‘Heidi moj bukuri, vazhdo qesh e mos ndal për asnjë njeri. Prano Romeon siç është se duket që ka zemër të mirë, edhe kur është zemra e mirë çdo gjë rregullohet!’

Ishte ky mesazhi i ardhur për Heidin, të cilin banorja e ka lexuar duke qeshur.

 

 

 

360grade.al

Hapet kanali në YouTube: “360 gradë by Artur Zheji”

Të tjera