Osvaldo po vuan nga depresioni, ish-e dashura e tij: Për ty do të jem gjithnjë

Fjalët e fundit dramatike të Osvaldos (Unë vuaj nga depresioni dhe jam i varur nga alkooli dhe droga) gjejnë solidaritet nga ish-e dashura e tij, Himena Baron.

 

Historia e dashurisë së tyre, mes shumë kohësh dhe akuzave, përfundoi në vitin 2016. Fryti i dashurisë së tyre është djali i tyre Morrison, i katërti për ish-futbollistin e Juves, Fiorentinës dhe Interit.

 

Këto janë fjalët e Baronit: “Babai i djalit tim është mbështetur gjithmonë tek unë, unë kam qenë gjithmonë dhe do të jem edhe në këtë moment atje. Dhe ai gjithmonë largohej me vendimin e tij, pa na dhënë asnjë shpjegim. Ju lutem, djali im është i vogël dhe prioriteti është që ai të jetë mirë, të vazhdojë jetën e tij, do ta mbroj gjithmonë”.

 

360grade.al

Vdekja! Kjo Zonjë madhështore!

Të tjera