Zgjidhet Miss, por ‘masakrohet’ në rrjet për botoksin në fytyrë

Natalya Oskar, 34 vjeç, u shpall vajza më e bukur në konkursin “Ms Beauty” në Rusi, por u masakrua me komente negative në internet pas publikimit të një fotoje menjëherë pasi mori kurorën.

Natalya Oskar, 34 vjeç, u shpall vajza më e bukur në konkursin “Ms Beauty” në Rusi, por u masakrua me komente negative në internet pas publikimit të një fotoje menjëherë pasi mori kurorën.

Komentuesit nuk kanë treguar aspak mëshirë ndaj 34-vjeçares, ndërsa organizatorët reaguan duke publikuar foto të tjera të 34-vjeçares dhe thanë se fotoja e parë nuk është kapur nga këndi i duhur.
Ndërkohë, “Daily Mail” shkruan se është zbuluar se Natalya ishte bashkëshortja e sponsorit kryesor të konkursit.

FOTO: Zgjidhet Miss, por 'masakrohet' në rrjet për botoksin

360grade.al

Flauti magjik i Sali Berishës!

Të tjera