Kryeministri kanadez vizitë të papritur në Kiev

Kryeministri kanadez Justin Trudeau ka mbërritur në Kiev, në një vizitë të papritur, sipas BBC. 

Ai është shoqëruar nga zëvendëskryeministrja Chrystia Freeland. Të dy nisën vizitën duke vendosur një kurorë në Manastirin e Shën Michael’s Golden-Domed për të nderuar ukrainasit që kanë vdekur duke mbrojtur atdheun e tyre.

Tradeau ndodhet në Kiev për të treguar solidaritetin e Kanadasë më shumë se një vit pas fillimit të pushtimit rus në Ukrainë.

360grade.al

Kush thotë se Rama dhe Kurti janë të pa sinkronizuar?

Të tjera