Këmbimi valutor/ Euro vijon rënien, paundi në minimumin historik

Sot, më 9 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 97.8 lekë dhe shitet me 99.5 lekë.

Euro blihet me 105.6 lekë dhe shitet 106.7 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 122.4 lekë dhe shitet me 123.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 108 lekë, ndërsa në shitje me 109.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73 lekë dhe në shitje me 75 lekë.

360grade.al

Flauti magjik i Sali Berishës!

Të tjera