Doli për kullotjen e bagëtive, humb 69-vjeçari në Sarandë! Familjarët e shqetësuar dhe policia në kërkim të tij

SARANDË – Taqi Bërxulla, 69 vjeç nga fshati Dhivër i bashkisë Finiq rezulton i humbur. Denoncimi është bërë mbrëmjen e sotme nga familjarët e tij në Komisariatin e Policisë Sarandë.

69-vjeçari kishte dalë për kullotjen e bagëtive, por në mbrëmje bagëtitë janë kthyer në shtëpi pa çobanin e tyre. Të shqetësuar, familjarët kanë pyetur fqinjët dhe barinj të tjerë nëse e kishin parë bariun, por askush nuk e kishte parë.

Aktualisht banorë të fshatit Dhivër, të ndihmuar edhe shërbimet e Policisë dhe zjarrfikëses së Finiqit po krehin zonën e kullotës për gjetjen e 69-vjeçarit Taqi Bërxulla

360grade.al

Armatosja e frikshme e Ukrainës dhe Ofensiva e Pranverës!| Lufta dhe Paqja

Të tjera