» Vipat Shqiptar që utransformuan pasi u dobsuan deriu në 60kg

Vipat Shqiptar që utransformuan pasi u dobsuan deriu në 60kg

 

Humbja e peshës në mënyrë drastike të sjell padyshim një transformim në pamjen e jashtme, e sidomos kur bëhët fjalë për peronazhet publik që janë gjithmone para syve të publikut. Kush me operacione e kush me dieta të forta ata kanë arritur të rëzojnë deri në 60 kg, shprehet  Metropol24.al. Në i quajmë histori të tilla sukses sepse duhet një vullnet i fortë të mësohesh më një regjim ushqimor të rreptë, dieta dhe palestër që pasi ti rrëzosh kg e tepërt të arrish të mbash formën e trupit. Më poshtë po ju rendisim disa personazhe publik shqiptar që kanë ndryshuar totalisht pamjen e tyre të jashtme pasi kanë humbur peshë.

1.Arjan Cani

2.Monika Kryemadhi

3.Big Mama

©Tiranaobserver.al

4.Erik Fullani

©Tiranaobserver.al

5.Ilir Meta

©Tiranaobserver.al

6.Linda Halimi

©Tiranaobserver.al

7.Sara Hoxha

©Tiranaobserver.al

8.Capital T


360grade.al


Zheji: “E dashur Rea, je adresuar gabim, mos lejo të të bëjnë pjesë të lojës politike! …”

Të tjera