» “Kam nevojë për seks”, kërkesa e çuditshme e studentit të UP-së

“Kam nevojë për seks”, kërkesa e çuditshme e studentit të UP-së

Mund të keni parë sjellje dhe dëgjuar fjalë të çuditshme nga studentët, por një kërkesë e tillë e hapur, nuk është dëgjuar më parë.

Në njërën nga sallat e Fakultetit të Filologjisë, në mur një student ka shkruar: “Kam nevojë për seks”, duke lënë ngjitur poshtë edhe numrin e telefonit.

Fotografia është dërguar nga një lexues i cili ka treguar se kjo ka ndodhur në njërën prej sallave të Fakultetit të Filologjisë.

Image

360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera