» Zbuloni dilemën/ A e zvogëlon vibratori ndjeshmërinë e vaginës?

Zbuloni dilemën/ A e zvogëlon vibratori ndjeshmërinë e vaginës?

Ekspertët thonë se vibratori do të tregojë qartë pjesën e anatomisë ku gruaja është më e ndjeshme, dhe ky është një zbulim shumë i rëndësishëm.

Por a mund ta zvogëlojë vibratori  ndjeshmërinë e vaginës?

Përgjigja për këtë pyetje është po edhe jo, vibratori nuk do të zvogëlojë ndjeshmërinë e vaginës dhe klitorisit.

Nëse jeni me fat për të gjetur vendet më erotike të partnerit tuaj dhe nëse mund të përjetoni orgazëm, kjo do të jetë e shkëlqyer. Por nëse i përkisni 85 për qind dhe më shumë gra, atëherë kjo nuk është kështu. Ju takon të zbuloni të gjitha pjesët dhe të gjitha funksionet e tyre, dhe vibratori mund të ndihmojë.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera