» Doni seks të çmendur? Provoni këto pozicione

Doni seks të çmendur? Provoni këto pozicione

A dëshironi që partnerin ta sillni deri në kulm ofrojani 4 pozicionet në seks të cilat do ta çojnë në çmenduri.

Pozicioni i Kalërimit

Burri shtrihet në shpinë ndërsa partnerja gjunjëzohet mbi të duke e rrethuar me kofshet e saj.

Pozicioni i gërshërës

Duke u nisur nga pozicioni i Andromakes, gruaja balancohet mbrapa tek këmbët e partnerit. Ky pozicion këshillohet për të vonuar ardhjen e partnerit.

Bashkimi i breshkës

Duke u nisur nga pozicioni i shtrirjes perfekte, burri hap këmbët në mënyrë që të rreshqasin sa më mirë kofshet e gruas.

Pozicioni i Andromakes

Burri shtrirë në shpinë, dhe e dashura ulet sipër tij me këmbët e hapura me trupin terësisht drejt. Gruaja kontrollon tërësisht thellësinë dhe ritmin e penetrimit. Mund të lërë të lirë dëshirën e saj për të dominuar.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera