“M’u shfaq në një shtizë të lartë…”, Grida Duma tregon çfarë i ndodhi në fshatrat e Gjirokastrës

Grida Duma në emisionin e mbrëmjes në Top Story na tregoi se ajo nderon kudo e kurdo flamurin kombëtar. Për këtë solli një rast që i kishte ndodhur në muajin gusht në fshatrat e Gjirokastrës.

“Në gushtin që lamë pas udhëtoja drejt jugut. Ishte një moment le të themi fshatrave të Gjirokastrës, shkretëtirrë nga pikëpamja e banesave, nuk kishte banesa. 

Dhe në mënyrë të mrekullueshme teksa udhëtonim me makinë mu shfaq në një shtizë të lartë një flamur i bukur shqiptar. Ishim në udhëtim nuk ndalova, ishte e papritur në fakt. 

Dhe në mënyrë instiktive e nderova flamurin me dorë. E kam nderuar dhe do ta nderoj flamurin shqiptar kudo që ta shoh”, tha Duma.

360grade.al

Km-ja dhe Doktori, më të gëzuarit e sotshëm të politikës shqiptare!

Të tjera