» Pas funeralit të nënës, vajza bën një zbulim që i thyen zemrën

Pas funeralit të nënës, vajza bën një zbulim që i thyen zemrën

Kjo është një nga ato histori e cila të thyen zemrën, por edhe na bën të reflektojmë edhe njëherë se përherë duhet të kthejmë kokën nga prindërit tanë, dhe jo vetëm për interes.

Një vajzë e quajtur Emily, një ditë mori një telefonatë ku njoftohej se nëna e saj kishte vdekur. Ajo kthehet në qytetin ku banonte nëna dhe pas ceremonisë mortore, po sistemonte sendet e të ndjerës në banesën modeste.

Me sendeve gjeti edhe një kartë banke. Vajza shkoi në bankë për të tërhequr paratë që nëna i kishte lënë, dhe nuk u mendua shumë për PIN-in por provoi datëlindjen e saj.

Doli që ishte i gabuar dhe vajza mendoi se kodi do të ishte datëlindja e babait të saj, dashuria e vetme e nënës së saj. Por sërish gaboi. Emily u dëshpërua pasi nuk mundi të tërhiqte paratë që nëna i kishte lënë.

Por në një tjetër provë karta u bllokua në ATM. Atëherë Emily shkoi në bankë dhe u pajis me kartë të re. Në fund, ajo zbuloi se PIN-I ishte data e dasmës së saj.

Ajo u kujtua se nëna i kishte thënë që për të ishte dita më e lumtur e jetës. Asaj i erdhën edhe kujtimet kur e ëma i lutej dhëndrit që të kujdesej për vajzën e saj të vetme.

Pasi këtij zbulimi Emily shpërtheu në lot.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/Ja përse do ta kërkojmë Ramën, kur të mos jetë…

Të tjera