Shpërthehet pakoja që ‘alarmoi’ Shkodrën, brenda kishte tritol

Pakoja që alarmoi Shkodrën ditën e sotme kishte tritol brenda. Mësohet se Specialistë të forcave Xheniere kanë arritur të bëjnë largimin e pakos nga “Vojo Kushi”, vendi ku u gjet. Pakoja është shpërthyer në mënyrë të kontrolluar nga ‘xheniot’. Ende nuk dihet se kush mund ta ketë vënë pakon në atë zonë dhe për cilën arsye. Pritet të bëhet monitorimi i kamerave të sigurisë për të parë lëvizjet e personave që kanë lënë pakon.

360grade.al

Kush ja vuri policëve pistoletën te koka në Elbasan? Zheji: Papleka, vrasës? Apo u vetëmbrojt?

Të tjera