» Në Air Albania, çfarë do bëjnë berishistët? Miting apo Kuvend? Ja “kleçka” që…

Në Air Albania, çfarë do bëjnë berishistët? Miting apo Kuvend? Ja “kleçka” që…

Duket se air Albania, stadium pra, nuk është zgjedhur rastësisht. Në të vërtetë, stadiumet e futbollit, nuk zgjidhen asnjëherë për kongrese, por vetëm për mitingje apo koncerte. Mirëpo kush mendon se Berishës i ka rrëshqitur goja, gabon.
Zgjedhja e stadiumit është një modus i mençur, për të paraqitur Kuvendin si miting dhe mitingun si kuvend. Organizatorëve u intereson masiviteti, ju intereson ana spektakolare dhe jo strukturimi kongresual tradicional. Sepse ky kuvend apo miting, është thirrur për tu treguar ndërkombëtarëve se sa mbështetje gëzon Sali Berisha, pavarsisht statusit “non grata”, nga SHBA.
Kjo dhe është “kleçka” e mençur dhe në të njejtën kohë, edhe rrugëdalja. Keqkuptimi i qëllimshëm, ndërmjet kongresit dhe mitingut, ku “eventi”(shfaqja) ka më shumë rëndësi se sa “contenti” (përmbajtja)…

Nga fb i Doktor Berishës, si e etiketonte ai më parë Air Albanian…

360grade.al

Mirë Doktori, po Rama përse e urren Lulzim Bashën?

Të tjera