» Nuk i ndali asgjë/ 5 orë në këmbë dhe kaluan bllokadën e ushtrisë, 4 muskulozët selfie tek vullkani në Las Palmas (FOTO)

Nuk i ndali asgjë/ 5 orë në këmbë dhe kaluan bllokadën e ushtrisë, 4 muskulozët selfie tek vullkani në Las Palmas (FOTO)

As i nxehti i vullkanit nuk i trembi këta 4 muskulozë nga Britania që udhëtuan nga Spanja kundër të gjitha rregullave për të bërë një…selfie.

4 muskulozët udhëtuan me varkë nga shtëpitë e tyre për në Tenerife për të parë zonat e rrezikshme ku arrin llava 1075 gradë Celcius.

Ata do të përballen me ndjekje penale pasi vunë jetët e tyre në rrezik, po ashtu edhe të shërbimit të sigurisë që duhet  t’i shkonte pas.

Por asgjë nuk i ndali grupin e djemve që postuan një foto në rrjetet sociale të veshur me të shkurtra  pranë vullkanit.

“I hipëm avionit, morëm një makinë me qira dhe pas 5 orë ngjitje në mal, çamë edhe bllokadën e ushtrisë, për të arritur këtu. Eksperiencë e një here në jetë”.

Nuk i ndali asgjë/ 5 orë në këmbë dhe kaluan

360grade.al

Mirë Doktori, po Rama përse e urren Lulzim Bashën?

Të tjera