» Pollozhani: Një sqarim për naivët, të cilët e krahasojnë Gjermaninë me Grancën e pas së Luftës II Botërore

Pollozhani: Një sqarim për naivët, të cilët e krahasojnë Gjermaninë me Grancën e pas së Luftës II Botërore

NJË SKJARIM PËR NAIVËT, TË CILËT E KRAHASOJNË GJERMANINË ME FRANCËN E PAS LUFTËS II BOTËRORE
Franca me Gjermaninë pas Luftës II Botërore në nënshkruan MARËVESHJE TË PAQËS.
Gjermania si s

Franca me Gjermaninë pas Luftës II Botërore në nënshkruan MARËVESHJE TË PAQËS.

Gjermania si shkaktare e luftës u çarmatos dhe u demilitarizua….
Kosova me Sërbinë nuk e kanë një marrëveshje të paqës. Sërbia si humbëse e luftërave në Ish Jugosllavi as nuk u çarmatos e as nuk u demilitarizua. Sërbia grumbullon armë ruse në mega bazën në Preshevë. Fjalori i Vuçiç është luftënxitës dhe armiqësor kundër shqiptarëve në çdo aspekt.
Ky shtogu i gjatë, si papagall e përsërit rrefrenin e Vuçiç ,,ta harojmë të kaluarën” ata të armatosen, kurse shqiptarët duhet të flejnë.
Kush nuk e njeh mentalitetin serb, shtrenjtë e paguan!

360grade.al

Rama dhe OpenBallkan gjeopolitika e tij e “shalqirit të Konispolit!”

Të tjera