» Habiten shkencëtarët/ Cjapi mutant që kushton mbi 10 mijë dollarë dhe që jep mbi 3l qumësht në ditë (360video)

Habiten shkencëtarët/ Cjapi mutant që kushton mbi 10 mijë dollarë dhe që jep mbi 3l qumësht në ditë (360video)

Një tregtar dhish në Egjipt është duke habitur shkencën. Ai na tregon pamjet e një cjapi mutant, të paktën kështu duket nga pamja, i cili quhet “Cjapi Shaman”. Tregtari thotë se ky cjap vlen mbi 10 mijë dollarë dhe ka aftësinë, edhe pse është mashkull, të japë 3l qumësht në ditë. Ndiqni pamjet e cjapit mutant më poshtë.


360grade.al


“Masa kritike” Basha+Kryemadhi, Rama në prag të vetmisë së thellë

Të tjera