» Shifrat kapin “majat”, shkon afër 100 milionë numri total i të infektuarve nga koronavirusi në botë

Shifrat kapin “majat”, shkon afër 100 milionë numri total i të infektuarve nga koronavirusi në botë

Koronavirusi vazhdon që të jetë një problem i madh për mbarë njerëzimin, duke bërë që në mbarë rruzullin, numri i të infektuarve të shkojë afër 100 milionë.

Sipas statistikave zyrtare, janë 99 011 538 njerëz që janë infektuar tashmë me Covid-19, që kur virusi u shfaq në fund të vitit 2019.

Numri i të vdekurve, për shkak të koronaviriusit në botë ka shkuar në 2 122 886 individë.

Kurse, të shëruar nga koronavirusi tashmë, bota ka 71 151 013 persona.

Sipas shteteve, më shumë të infektuar me Covid-19 ka SHBA, pasuar nga India, Brazili, Rusia, Mbretëria e Bashkuar, Franca, Spanja etj.

Shumë shtete europiane, por edhe në të gjithë globin, kanë marrë masa ndaj koronavirusit, për të parandaluar sëmundjen, që ka marrë jetën e më shumë se 2 milionë njerëzve, kudo në botë.

360grade.al

Zheji: Fitorja e Albin Kurtit dhe dridhmat e megakorrupsionit shqiptar…

Të tjera