» FOTOT/ Festa e çmendur e studentëve: Alkool, drogë dhe shumë zhveshje…

FOTOT/ Festa e çmendur e studentëve: Alkool, drogë dhe shumë zhveshje…

Muaji mars në Amerikë njihet për festën e famshme të Spring Breakers, ku studentët harbohen për shkak se marrin sezonin e pushimeve.

Por, ndërsa pjesa më e madhe përqëndrohen në plazhet e Floridas, një festë e çmendur që zgjat për ditë të tëra, bëhet edhe në Teksas.

Në ishullin e vogël të South Padre Island, ku jetojnë vetëm 3 mijë banorë, në këtë periudhë shkojnë mbi 100 mijë studentë.

Ata bëjnë miliona dollarë xhiro, por dhe shumë rrëmujë.

 


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera