» VIDEO/ I riu ndiqet me helikopter duke udhëtuar 289 km në orë. Arrestohet vetëm pasi…

VIDEO/ I riu ndiqet me helikopter duke udhëtuar 289 km në orë. Arrestohet vetëm pasi…

Një i ri është kapur duke qarkulluar me motor me shpejtësi plot 289 km në orë. Rasti i pazakontë është regjistruar në Anglinë jugore.

Një helikopter policie filmoi ngjarjet që çuan në arrestimin e 19 vjeçarit Marian Vasilica Dragoi, i cili po ecte në krah të kundërt të një autostrade. I riu u ndoq për 30 minuta dhe ndaloi vetëm pasi i mbaroi karburanti.

Dragoi u pa nga oficerët ndërsa ata po ndiqnin një incident tjetër më 20 maj. Helikopteri i policisë u thirr për të ndihmuar në gjurmimin e tij.

Në Gjykatë, ai u deklarua fajtor për  shkelje duke përfshirë drejtimin e automjetit të rrezikshëm dhe pritet të dënohet në janar.

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera