» Tërhiqet Universiteti i Oksford, kërkon më shumë kohë për vaksinën

Tërhiqet Universiteti i Oksford, kërkon më shumë kohë për vaksinën

Vaksina kandidate për të luftuar koronavirusit, e zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit, në bashkëpunim me IRBM dhe Pomezia, ka nevojë për studime të mëtejshme.

Lajmi u dha nga Pascal Sorio, numri një i shoqërisë farmaceutike prodhuese AstraZeneca, që është partnere në këtë projekt.

Ky lajm i keq në këtë moment të pandemisë, vjen disa ditë pas shpalljes së rezultateve të testimeve klinike nga Universiteti i Oksford që tregonin se vaksina e tyre prototipe kishte një efektshmëri mbi 90% kundër koronavirusit.

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera