» Trajtimi ambulator për Covid/ Zbardhet lista e barnave që do rimbursohen

Trajtimi ambulator për Covid/ Zbardhet lista e barnave që do rimbursohen

Zbardhet lista e ilaçeve COVID që do të përfshihen si pjesë e rimbursimi.

Në udhëzuesin e fondit për mjekët e familjes dhe farmacitë për barnat e rimbursueshme bëhet e ditur se kosto e rimbursimit të paketës së trajtimit të lehtë nuk do të jetë më shumës e 1650 lekë ndërsa për skemën e moderuar të trajtimit do të jetë 10.900 lekë.

Kohëzgjatja maksimale do të jetë jo më shumë se një muaj.

 

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera