» Një hotel i ri në qëndër të Vlorës/ “Regina Garden” me shërbime inovative dhe ambiente kreative

Një hotel i ri në qëndër të Vlorës/ “Regina Garden” me shërbime inovative dhe ambiente kreative

Hotel “Regina Garden” është aseti më i ri që i shtohet zinxhirit të brilantëve Regina Hotel’s . I pozicionuar në qëndër të qytetit të Vlorës , pranë Muzeut Kombëtar të Pavarësisë në Port. Regina Garden do të jetë i shkrirë në zemër të qytetit, multifunksional, me shërbim inovativ dhe ambiente kreative.

360grade.al

Nuk i pashë në fushatë kundër Ramës, sot të gjithë në fushatë kundër Lulit… (Pse?!)

Të tjera