» Lëvizja Socialiste për Integrim komandon si Koordinator të Qarkut të Dibrës, Hajri Laçin

Lëvizja Socialiste për Integrim komandon si Koordinator të Qarkut të Dibrës, Hajri Laçin

Lëvizja Socialiste për Integrim ka komanduar si Koordinator të Qarkut të Dibrës, Hajri Laçin.

Laçi me profesion doktor ka një eksperiencë të gjatë politike. Ai ka mbajtur më parë postin e kryetarit të Këshillit të Qarkut të Dibrës dhe anëtar i Këshillit Bashkiak të Bashkisë Dibër.

Prezantimi i koordinatorit të ri të qarkut u bë nga ish-deputeti dhe anëtari i kryesisë së LSI, Përparim Spahiu.

  

360grade.al

Nuk i pashë në fushatë kundër Ramës, sot të gjithë në fushatë kundër Lulit… (Pse?!)

Të tjera