» Covid-19 në shkolla, 130 mësues dhe 60 fëmijë mungojnë çdo ditë

Covid-19 në shkolla, 130 mësues dhe 60 fëmijë mungojnë çdo ditë

Me hapjen e shkollave shumë mësues e nxënës në të gjithë vendin janë prekur nga Covid-19. Aktualisht, 130 mësues mungojnë çdo ditë në shkollat e vendit për shkak të pandemisë. Gjithashtu edhe 60 fëmijë janë në karantinë. Kjo pasi disa prej tyre janë janë infektuar me Covid-19, ndërsa të tjerë janë kontakte të personave të infektuar.

360grade.al

Nuk i pashë në fushatë kundër Ramës, sot të gjithë në fushatë kundër Lulit… (Pse?!)

Të tjera