» Përtej fasadës së propagandës të rilindjes, realiteti që largon përditë shqiptarët nga vendi dhe iu rrezikon rëndë shëndetin!

Përtej fasadës së propagandës të rilindjes, realiteti që largon përditë shqiptarët nga vendi dhe iu rrezikon rëndë shëndetin!

Ish-deputetja e LSI, Florida Kërpaçi ka zhvilluar një takim me banoret e Tiranes , ku në fokus ishin shqetesimet e tyre, nder te tjera mungesa e ujit te pijshem

Përtej fasadës së propagandës të rilindjes, që tani nuk i beson më askush, është një realitet që jo vetëm i largon përditë shqiptarët nga vendi por iu rrezikon rëndë shëndetin!, shkruan Kerpaci.

Përtej fasadës së propagandës të rilindjes, që tani nuk i beson më askush, është një realitet që jo vetëm i largon përditë shqiptarët nga vendi por iu rrezikon rëndë shëndetin!
Mungesa e ujit është një shqetësim real për çdo banor të Tiranës.
Shqiptaret dijnë të vlerësojnë! Në 25 Prill do i japin përgjigjen e merituar çdokujt që është tallur me ata.
Ta bëjmë Shqipërinë një vend normal dhe të jetueshëm!

360grade.al

farma
Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera