» SHBA propozon ndryshimin në rregullat e dushit pas rënies së flokëve të Trump

SHBA propozon ndryshimin në rregullat e dushit pas rënies së flokëve të Trump

Ankesat e presidentit amerikan për larjen e flokëve bënë që qeveria të propozojë një lehtësim të standardeve të presionit të dushit. Administrata Trump propozoi ndryshime rregullore që do të lejonin që kokat e dushit të rritnin presionin e ujit, pasi Donald Trump vazhdimisht u ankua se pajisjet e banjës nuk funksionojnë sipas dëshirës së tij.

Plani i Departamentit të Energjisë mori komentet nga Trump muajin e kaluar në një ngjarje në Shtëpinë e Bardhë, shkruan The Guardian.

Ai tha se besonte se uji nuk del aq shpejt nga dushi. “Pra çfarë bën ti? Thjesht qëndroni atje më gjatë ose bëni dush më gjatë? Sepse flokët e mi – nuk di për ju, por duhet të jenë perfekte,”, tha ai.

Dhjetorin e kaluar, Trump tha se rregullatorët e mjedisit po shikonin lavamanë, rubinete dhe tualete për të rishikuar rregullat që synojnë të ruajnë ujin dhe karburantin që e ngroh atë.

“Njerëzit janë duke perdorur tualetet 10 herë, 15 herë, në krahasim me një herë,” i tha Trump një takimi të drejtuesve të biznesit të vogël në Shtëpinë e Bardhë.

Konservatorët amerikanë thonë se lehtësimi i standardeve të pajisjeve të banjës mund të rritë kostot e energjisë dhe ujit.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera