» IKMT kallëzim penal për 4 zyrtarë të bashkisë Himarë

IKMT kallëzim penal për 4 zyrtarë të bashkisë Himarë

Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit, ka kallëzuar për shpërdorim detyre kryeinspektori dhe tre inspektore të Inspektoratit së Mbrojtjes së Territorit në Himarë

IKMT bënë me dije, se të kallëzuar janë, Renato Hodaj, kryeinspektor i IMT, Himarë; Melseid Nelaj, inspektor, Erion Zenelaj, inspektor dhe Dhimiter Balaj, inspektor

IKMT sqaron se, pas kontrollit ne terren, vërehet se të kallëzuarit nuk kanë kryer detyrat dhe detyrimet sipas ligjeve në fuqi

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera