» Përvjetori i vdekjes së Marylin Monroe, Qafoku kujton citimin e saj: E papërsosura është e bukur

Përvjetori i vdekjes së Marylin Monroe, Qafoku kujton citimin e saj: E papërsosura është e bukur

Lluka Qafoku

Me rastin e pervjetorit te vdekjes te asaj qe s’mund te pranonte te plakej..(per .Marylin Monroe, me poshte nje citim i saj)

Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.

“E papërfektshmja është e bukur. Cmenduria është gjeniale dhe është më mirë të jesh qesharak, sesa absolutisht i mërzitshëm…”

.

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera